ÇAKI İLKOKULU
ÇAKI MAH. ÇAKI 9 SK. LOJMAN BLOK NO: 6/1 YAYLADAĞI / HATAY

VİZYON

“Öğrenmenin temel ihtiyaç kabul edildiği, Her velinin öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bildiği, Öğretmen ve öğrencilerin birbirlerinin öğrenmesine ve gelişmesine yardımcı olmanın önemine inandığı, Çalışanların kendilerinden emin olduğu, doğruları yaptıklarında alacakları tepkiden korkmadıkları ve gerekenleri yerine getirirken endişe duymadıkları, Öğrencilerimizin tutarlı, akılcı, öz benliğinden ve kültüründen kopmamış, çağdaş ve evrensel kültürü de benimsemiş, özgüven, sorumluluk ve kişilik sahibi yurtsever bir birey olarak yetiştirildiği, Çalışanların milli ve manevi değerlerine bağlı, toplum lideri misyonunu üstlenmiş, çağdaş, mesleğinde profesyonel, ekip çalışması anlayışını benimsemiş olduğu, "BİR OKUL ORTAMI YARATMAKTIR!"

MİSYON

Tüm öğrencilerimizi İlköğretimin genel amaçları doğrultusunda; kişisel, insan ilişkileri, toplumsal ve ekonomik hayat bakımından çağımızın ihtiyaçlarına göre yetiştirip, kendileriyle uyumlu, ülkesine ve milletine yararlı bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak, onlara 21.yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmaktır.

Kütüphane Kitap Sayısı :450
Öğretim Şekli :Geçici olarak karaköse ilkokulu binası kullanılmaktadır. 12:40-16:30 saatleri arasında eğitim öğretim yapılmaktadır.

Öğretim Şekli

kalorifer ile ısınmaktadır.

servis yok

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

Yayladağı ilçe merkezine 22 km uzaklıktadır.ilçe merkezine özel araba ile gidilmektedir.samandağ ilçesine uzaklık 7 km olup ulaşım vardır.

KİTAPLIKTAKİ KİTAP SAYISI 200